top of page

It's All About People

Tillsammans förflyttar vi människor och organisationer

Vi hjälper dig med frågeställningar som rör människorna i din organisation. Vår expertis sträcker sig genom hela medarbetarresan, från rekrytering till förändring och utveckling. Tillsammans skapar vi framgång.

Camilla Benckert & Sofi Bernflo, All About People AB

Varför ska du jobba med oss?

Vi har lång, gedigen erfarenhet av att jobba med rekrytering och organisationsutveckling. Vi är experter på att arbeta strategiskt med HR och att säkerställa framgångsrika organisationer. 

Låt oss hjälpa dig skapa en framgångsrik organisation

Genom att erbjuda expertis inom Rekrytering och People Advisory hjälper vi dig att skapa och utveckla en organisation som kännetecknas av måluppfyllnad, engagemang och välmående. 

All About People AB, Vi är experter på att rekrytera chefer och specialister. Vi arbetar på bredden och på höjden i alla branscher, oberoende storlek på verksamheten. Vi hjälper dig att hitta din drömkollega och säkerställer att matchningen mellan person, position, kultur och strategi blir så bra som möjligt. 

Rekrytering

Vi är experter på att rekrytera chefer och specialister. Vi arbetar på bredden och på höjden i alla branscher, oberoende storlek på verksamheten. Vi hjälper dig att hitta din drömkollega och säkerställer att matchningen mellan person, position, kultur och strategi blir så bra som möjligt. 

All About People AB, People Advisory. Vi är din förlängda HR avdelning och vi levererar helhetslösningar inom People & Culture. Vi stöttar upp med HR expertis, hjälper till i specifika projekt och driver förändringar. Vi krokar arm med dig och hjälper dig att förflytta din organisation framåt. Tillsammans skapar vi framgång. 

People Advisory

Vi är din förlängda HR avdelning och vi levererar helhetslösningar inom People & Culture. Vi stöttar upp med HR expertis, hjälper till i specifika projekt och driver förändringar. Vi krokar arm med dig och hjälper dig att förflytta din organisation framåt. Tillsammans skapar vi framgång. 

 

All About People AB, Ett konsulthus med mervärde. Gedigen kompetens inom People Advisory, HR.

Ett konsulthus med mervärde

Gedigen kompetens inom People Advisory

I vårt konsulthus finns gedigen kompetens inom HR som kan hjälpa dig med frågeställningar som rör människorna i din organisation. 

All About People AB. Få inspiration och nyheter från oss!

Få inspiration från oss!

Ta del av senaste nytt och inspiration från oss!

bottom of page