top of page

Konsulter som förflyttar människor och organisationer

I vårt konsulthus finns ett härligt gäng kompetenta och dedikerade HR experter som är redo att kroka arm för att skapa framgångsrika organisationer. 

All About People AB. I vårt konsulthus finns såväl experter som generalister. Tillsammans besitter vi kompetens inom hela medarbetarresan  och är redo att kavla upp ärmarna och göra det lilla extra där det behövs. Vi är expeter på HR, Human Resources.

Från on till offboarding

I vårt konsulthus finns såväl experter som generalister. Tillsammans besitter vi kompetens inom hela medarbetarresan  och är redo att kavla upp ärmarna och göra det lilla extra där det behövs.

Camilla Benckert & Sofi Bernflo, All About People AB

Nyfiken på att jobba som konsult hos oss?

Bli en del av vårt konsulthus

Hos oss får du som People Advisory Konsult det bästa av två världar.  Som en del av vårt konsulthus driver du ditt egna bolag samtidigt som du tar del av fördelarna med att ingå i en gemenskap. 

Vad får du som konsult hos?

Vill du både ha kakan och äta upp den? Hos oss har du möjlighet att kombinera friheten det innebär att driva eget bolag med fördelarna av att vara en del av ett sammanhang. 

Marknadsföring & försäljning

Marknadsföring & försäljning

Som en del av vårt konsulthus hjälper vi dig med marknadsföring och försäljning. Detta innebär att du kan ägna mer tid åt din specialistkompetens. 

Kontorsplats & kunskapsbank

Kontorsplats & kunskapsbank

Vi erbjuder alla konsulter en kontorsplats hos oss. Du får också ta del av konsulthusets gemensamma know-how vilket gör oss starka tillsammans.

Frihet & gemenskap

Frihet & gemenskap

Med eget bolag har du friheten att välja sysselsättningsgrad, uppdrag och kunder samtidigt som du är en del av en gemenskap av likasinnade. 

Är du intresserad av att veta mer om vad det innebär att vara en del av konsulthuset?

Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Camilla Benckert, All About People Ab
Camilla Benckert

Telefon: 070 - 314 10 80

Mejl: camilla@allaboutpeople.se

Sofi Bernflo, All About People AB
Sofi Bernflo

Telefon: 070 - 828 81 29

Mejl: sofi@allaboutpeople.se

Nyfiken på att veta mer om oss?

bottom of page